Copy med planner-egenskaper

Har du vad som krävs för att skriva superbra texter och samtidigt knåpa ihop smarta strategier? Toppen! Vi på vår lagom stora och peppade byrå i hjärtat av Stockholm söker nämligen en person som du – någon som kan jonglera både ord och planer utan att tappa bollen.

Du har har people person-skills och är inte rädd att hoppa in och kunna leda vissa projekt om det behövs. Du har minst 3 år arbetslivserfarenhet i reklambranschen.

Vem är du?

Din roll här kommer att vara allt annat än typisk. Du kommer att få friheten att experimentera och utforska nya sätt att kommunicera, allt medan du håller tungan rätt i mun när det gäller strategi.

Du är kreativ och självgående.

Du är intresserad av trender och kan identifiera och nyttja dessa på lämpligt sätt.

Du har dokumenterad erfarenhet från att skapa copy och kreativa lösningar för olika plattformar.

Du har gärna vissa kunskaper i Creative Suite-programmen.

Huvuduppgifter:

Copywriting

Med van penna och glädje till skrivande skapa texter för en rad olika plattformar och medier inklusive digitala kampanjer, trycksaker, webbinnehåll och sociala medier.

Utveckla kreativa koncept och berättelser som engagerar målgrupper och förstärker kundens budskap.

Redigera och korrekturläsa text för att säkerställa högsta kvalitet och relevans.

Research

Du gillar och har fallenhet för att genomföra viss reserach och analysera trender för att stödja strategiutveckling och innehållsskapande rörande våra uppdrag.

Hålla dig uppdaterad med branschtrender och konkurrentanalyser.

Strategiskt synsätt

Du sätter ihop idépresentationer och tycker om att tillsammans med teamet pitcha idéer till kund. Du utmanar gärna med kreativa lösningar som inte bara bemöter briefen utan som också fångar upp potentialer och positionerar för framtiden.

Vi erbjuder möjlighet att arbeta i en dynamisk och kreativ miljö och chansen att arbeta med spännande och varierande projekt.

Tjänsten är baserad på vårt kontor i centrala Stockholm. Skriv gärna personligt brev och CV på svenska och motivera varför du skulle passa hos oss. Skicka din ansökan senast 17 juni. Varmt välkommen! Om du har frågor kan du också klicka här och kasta iväg ett mail. 👇🏼

Ansök