Kreativ sista minuten-klapp till 60-plussare. Ladda ner här!

Millenials och Generation z har vart på agendan under en lång tid nu. Men vi på Tomorro’ tycker att våra babyboomers och den förlorade generationen förtjänar all kärlek, omsorg och uppmärksamhet de kan få. Speciellt i tider som dessa.

För i år har en stor del av dessa också blivit ”riskgrupper”, i den pågående pandemin. Två generationer som inte växt upp med mobiler och paddor fastklistrade i handen. En del har hängt med i trenderna och utvecklat sin mobilkunskap, andra inte. Oavsett förkunskap, har de just i år fått slänga sig in i FaceTime-samtal med familj och vänner. Kanske handlat allt de kan på nätet eller beställt ett Covid-test på telefonen. Våra äldres användning av internet har ökat enormt, något som syns tydligt i Internetstiftelsens senaste rapport ”Svenskarna och internet” som återger svenskarnas internetanvändning för året som gått.

Men vad hände med de som inte hade möjligheten att lära sig? De som inte kunde hänga med? Och de är just dessa som denna julklapp riktar sig till.

Våran Communication Designer och Webbspecialist, Elin, har satt ihop en enkel mobilkurs till sin mormor och delar gärna med sig av denna julklapp som vill hjälpa en digital noob att bli ett mobilproffs. Det är en kurs som både skapar tillfälle för umgänge (digitalt, såklart!) med de äldre i sin närhet och aktuell kunskap, som får de äldre att hänga med — även i den digitala världen. En win-win-situation, helt enkelt!

Ladda ner ”Den enkla mobilkursen” här och gör livet lite enklare för någon du bryr dig om ❤️