Vi söker nu en vass och mångfacetterad produktionsledare


Är du en produktionsledare som sätter våra kunders framgång i första rummet oavsett omfattning? Du ansvarar för att leda produktioner framåt, att vara navet som projekten kretsar kring. Du hanterar med lätthet planer, processer, dialog med kund och kan styra upp teamet så allt rullar framåt enligt plan. Proaktivitet och nyfikenhet sitter i dina gener. Du funderar på hur vi kan effektivisera, strukturera och skapa nya än bättre förutsättningar.
Utöver god känsla för service, ordning och effektivitet trivs du med att verka i en kreativ miljö och ser dig som en pusselbit till det kreativa teamet.
Du behärskar helst Marathon och räds inte att lyfta luren när det behövs.

Du har en relevant utbildning och minst 3 års erfarenhet av arbete inhouse eller på byrå.

Det här värderar vi högt.

Du som kommer trivas hos oss är ödmjuk, engagerad och noggrann. En stor entusiast, älskar ditt arbete och är en lagspelare som kan arbeta med alla typer av uppdrag och personer. Flexibel och prestigelös kan låta självklart men hos oss är det verklighet var dag.

Tjänsten är en tillsvidareanställning efter 6 månaders provanställning med tillträde enligt överenskommelse. Skicka ansökan och CV till [email protected]. Vi ser framemot att höra av dig och få veta mer om dig! 

Om tomorro’

Tomorro’ är en kommunikationsbyrå med en affärsmodell som bygger på att jobba gränslöst mellan reklam, PR, innehåll och media. Vår drivkraft är ljudet av när byrå och uppdragsgivare klickar. Då infinner sig en dimension i samarbetet som lyfter allt, från brief till resultat.

Vårt team är hängivet att stärka varumärken och öka försäljning oavsett arena. Med expertis inom handel och kommersiella upplevelser i ryggen har vi tillsammans skapat lönsam kommunikation för företag och organisationer sedan 2010. Vi jobbar i dagsläget med allt från en av Sveriges stora apotekskedjor, globalt energiföretag, handelsplatser och en saluhall, byggföretag och fastigheter till organisationer som svenska kungliga hovets fond Global Child Forum, My Period is Awesome och Svenska FN-förbundet. Vi har vunnit flera fina utmärkelser exempelvis silver i Årets Byrå och guld i Svenska Designpriset. 

Välkommen med din ansökan!