Vi kan med glädje berätta att tomorro’ blivit nominerade till publishingpriset 2019 för våra jubileumsfilmer för UR. Uppdragsgivare: Utbildningsradion.

Många vuxna kopplar UR till nostalgiska minnen från sin egen skolgång och inte till det rika programutbud som finns tillgängligt ett klick bort. UR:s kunskap når mestadels barn. Vad händer när den kunskapen kommer hem och krockar med en vuxen som inte haft samma upplevelse? Vad händer när barn ställer de svåra frågorna?

Filmerna har gått på bio, TV, i sociala medier och online.

tomorro’ är nominerade i kategorin Filmer som marknadsför tjänster.

Stort tack till hela teamet på byrån och alla inblandade!

Johanna Svensson, Projektledare
Helena von Matérn, Creative Director
Nils Janlert, Regissör
Josua Enblom, Fotograf
Magdalena Dansk, Byråproducent
Jenny Thermaenius, Stylist och Makeup

Svenska Publishingpriset.

Svenska publishingpriset är sedan 1990 en årlig jurybedömd tävling inom film, webbplatser, tidningar, tidskrifter, böcker och andra trycksaker. Juryn består av kommunikatörer och kreatörer från branschen, såsom fotografer, filmproducenter, redaktörer etc.