Återigen glädje och guldyra när vi belönades med förstaplatsen i Publishingpriset 2019 i kategorin ”Film som marknadsför en tjänst” med kampanjen ”När frågorna utmanar behövs UR” för Utbildningsradion.

Att få bidra till att människor lär sig och utvecklas är viktigt. Att det dessutom var ett otroligt roligt uppdrag med en engagerad och modig kund gav oss guldkant redan innan priset.

Helena von Matérn, Creative Director.

När frågorna utmanar behövs UR.

UR är välkänt som varumärke, men få sammankopplar varumärket med det breda och uppdaterade utbud som kanalerna faktiskt innehåller idag. Vi satte sikte på att stärka UR mot allmänheten och skapa en känslomässig koppling genom hög igenkänningsfaktor.

Svenska publishingpriset.

Sedan år 1990 har Publishingpriset premierat lovvärd redaktionell kommunikation och marknadskommunikation. En årlig jurybedömd pristävling för filmer, webbplatser, tidningar, tidskrifter, böcker och andra trycksaker.