I konkurrens med 23 andra byråer var det vi på Tomorro’ som blev Swedavias nya reklambyrå efter upphandling. Swedavia äger, driver och utvecklar hela tio flygplatser runt om i Sverige. Vi är oerhört glada och välkomnar Swedavia som ny kund!

Nu går vi från en bredare positionering av våra varumärken till ett tydligt fokus på taktisk försäljningskommunikation för att stötta vår kommersiella affär. Vi är i behov av en snabbfotad och flexibel mindre byrå som samtidigt har en bred kompetens då våra tio flygplatser har en stor variation i både storlek och utbud.

Linda Sjödin, marknad- och kommunikationsdirektör på Swedavia.

Kändes helt rätt för oss.

Vi kände direkt att vi är rätt partner för Swedavia med vår expertis inom just kommersiella upplevelser såsom handel, mat samt andra varumärken som har stora konsumentflöden och köpkraft , säger Pamela Nyman, kundansvarig på Tomorro’.

Tre affärsområden.

Vi kommer att stötta Swedavia inom de tre största affärsområdena Aviation Business, Real Estate och den kommersiella affären med fokus på retail, mat & dryck samt parkering.  Det nya avtalet träder i kraft omgående och löper under ett år med chans till förlängning.