Hej! Vi söker produktionsledare.


Vi söker nu en engagerad och snabbfotad produktionsledare, som utöver god känsla för service, ordning och effektivitet trivs att verka i en kreativ miljö och ser sig som en pusselbit till det kreativa teamet. Du ska ha tillräckligt med erfarenhet för att vara självständig och drivande. Vi ser att du har en bra utbildning i grunden.

Det här värderar vi högt.


Du som kommer trivas hos oss om du är ödmjuk, engagerad och noggrann. En stor entusiast, älskar ditt arbete och är en lagspelare som kan arbeta med alla typer av uppdrag och personer. Flexibel och prestigelös kan låta självklart men hos oss är det verklighet var dag. Vi på byrån är alltid nyfikna på nytt och nya utmaningar så viljan att utvecklas ska finnas i generna.

Tjänsten är en tillsvidareanställning efter 6 månaders provanställning. Tillträde efter sommaren, med hänsyn till eventuell uppsägningstid.