Omgiven av ny webbsida


Lagom till bokmässan ser en ny webbsida dagens ljus. Vi är stolta över att ha producerat ny fin webb åt succéförfattaren bakom boken Omgiven av idioter, Thomas Erikson.

Thomas Erikson är en uppskattad föreläsare och genomför mellan 120 och 150 framträdanden per år. Med sina böcker som bas föreläser han över hela Europa. Temat är kommunikation och utmaningen i att nå fram till varandra på ett effektivt sätt.

Thomas Erikson har skrivit tre populärvetenskapliga böcker om kommunikation och mänskligt beteende; Omgiven av idioter är en av Sveriges mest sålda fackböcker 2015-2018 med över 550.000 sålda exemplar bara i Sverige.

Uppföljaren Omgiven av psykopater handlar om manipulation. Omgiven av psykopater har sålts i dryga 100 000 exemplar enbart i Sverige och är i nu läget även såld till utlandet.

Thomas arbetar uteslutande med att utveckla företag och organisationer utifrån ett ledarperspektiv och de senaste tjugo åren har han tränat drygt 4500 chefer och ledare till att bli bättre och effektivare i sina uppdrag.