Vi söker omgående en drivande produktionsledare till vårt starka team. 


Nu letar vi efter dig som vill göra oss sällskap i tomorro'-värmen

Du har vana att fungera som länken mellan kunder och det interna teamet, skapa bästa förutsättningar för en smidig arbetsprocess, sätta tidsplaner och offerter och inte minst att höja kundupplevelsen genom att vara lyhörd, trygg, och lösningsorienterad.

Om du är kommunikativ, tydlig, van att driva flera projekt samtidigt och bekväm med att ha mycket kundkontakt så passar du hos oss! Har du utöver detta erfarenhet av produktion för rörlig media och webb så är det ett plus.

Tomorro’ är en crossoverbyrå. Till skillnad från många andra jobbar vi gränslöst mellan reklam, pr, innehåll och media. Och agilt mellan uppdragsgivare och byråteam. – Visst låter det kul. Det är det! Välkommen med din ansökan. 

Välkommen med din ansökan!