Dansk energimätning till tomorro'

Kamstrup har ett spännande erbjudande i en bransch i förändring

Vi lyser upp höstmörkret med ett elektriskt tillskott på kundlistan och välkomnar det danska företaget Kamstrup till tomorro’. Kamstrup har sina rötter i Danmark och vill nu förstärka sin position på den svenska marknaden.

Då tomorro’ är Sveriges representant i det internationella nätverket CommWorld är vi en naturlig partner till den danska byrån Aros Kommunikation, som marknadsför Kamstrup i Danmark.

Vi är stolta över förtroendet och arbetet har påbörjat omgående med att hitta en unik vinkel till Kamstrups spännande erbjudande till elbranschen. En bransch i förändring och omställning. 

Vi inleder samarbetet med ett kampanjkoncept för både köpta och förtjänta kanaler.

Det här är kamstrup

Kamstrup levererar innovativa mätarlösningar för el, värme, kylning och vatten till el- och energiföretag. Deras energi- och vattenmätare finns installerade i bostäder och offentliga byggnader över hela världen och garanterar effektiv energianvändning.

Elförsörjning och energi är något som berör oss alla i vardagen. Hela komplexiteten bakom och utmaningarna den branschen står inför är otroligt spännande. Något som vi vet att vi kan skapa relevant och spännande kommunikation kring.