Hej! Vi vill tillföra en junior originalare till teamet.


Vi söker nu en engagerad och snabbfotad junior originalare. Vi ser att du har något års arbetslivserfarenhet som originalare på byrå eller på inhouseavdelning, och att du har en grafisk utbildning i ryggen. Du ska ha tillräckligt med erfarenhet för att vara självständig och drivande.

Du har ett genuint intresse för typografi och grafisk form. Goda kunskaper i Indesign, Photoshop och Illustrator är en självklarhet. Hos oss behöver du ha fokus på noggrannhet, ordning och reda samt ha ett öga för detaljer. Du är flexibel, stresstålig och strukturerad.
Du behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Det här värderar vi högt.


Du som kommer trivas hos oss är ödmjuk, engagerad, noggrann och serviceinriktad. Du är en stor entusiast, älskar ditt arbete och är en lagspelare som kan arbeta med alla typer av uppdrag och personer. Flexibel och prestigelös kan låta självklart men hos oss är det verklighet var dag. Vi på byrån är alltid nyfikna på nytt och nya utmaningar så viljan att utvecklas ska finnas i generna.

Tjänsten är en tillsvidareanställning efter 6 månaders provanställning. Tillträde omgående. Sök tjänsten med CV, personligt brev och portfolio på utförda uppdrag. Välkommen att skicka in din ansökan här, vi ser framemot att höra av dig!